کودک را فقط به دیدن فیلم های آموزنده که مخصوص کودکان است ببرید. فیلمی را که خودتان دیده اید و متوجه شده اید که برای کودک خوب است یا فیلمی را که افراد متخصص می گویند خوب است انتخاب کنید. اگر چنین فیلمی در سینما پخش نمی شود، کودک را به سینما نبرید، چرا که رفتن به سینما، آن قدر هم مهم نیست، بنابراین نکته اول انتخاب فیلم مناسب می باشد.
نکته بعدی این است که خودتان همراه کودک به سینما بروید، اگر قرار است کودک همراه با دوستان خود به سینما برود، باید شخصی بزرگتر همراه آنها باشد. این شخص می تواند مربی مدرسه یا کودکستان یا یکی از والدین باشد. قبل از سن 14 تا 15 سالگی به کودک اجازه ندهید که به تنهایی یا همراه با دوستان خود، بدون مربی، به سینما برود. بعد از این سن، اشکالی ندارد که گاهی به او اجازه بدهید که تنها یا همراه دوستان خود به سینما برود.
فیلم باید فکر کودک را به کار اندازد و از آن درس بگیرد، بنابراین کودک شما فقط به صحنه های زد و خورد، ماجراجویی و نکات خنده دار
فیلم توجه می کند، باید او را راهنمایی کنید. از او بپرسید که داستان فیلم چه بود؟ می خواست چه درسی به ما بدهد؟ چه قسمت هایی از فیلم را پسندیدی؟ فکر می کنی چه قسمت هایی از فیلم باید عوض می شد؟ یا اینکه قسمت هایی از فیلم را گفته و نکات آن را بیان کنید. مثلا دیدی وقتی پسرک، فریاد می کشید، اطرافیانش چقدر ناراحت می شدند و… بنابراین نکته ی دیگر این است که بعد از دیدن فیلم، مقداری در مورد آن بحث کنید و این بحث را طوری انجام دهید که کودک یاد بگیرد که به شکل دقیق تری فیلم را تماشا کند.