پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرماید:
یا علی در زنا شش خصلت و اثر است که سه مورد آن در دنیا و سه تای دیگر در آخرت است. اما در دنیا: جمال و زیبایی- و در روایتی نورانیت- را از بین می برد، مرگ زودرس و تعجیل در نابودی می کند و رزق و روزی را قطع می کند، و اما آن چه در آخرت است: سختی حساب؛ خشم و سخط خداوند مهربان و دخول- یا خلود- در آتش می باشد. (1)
البته ماندگاری در آتش جهنم، طبق قاعده ی کلی که در سوره ی بقره، آیه هشتاد و یک آمده مشروط به آن است که انسان بر گناه پافشاری و مداومت ورزد؛ به گونه ای که گناه همه ی قلب و روح را سیاه و احاطه کرده و هیچ راهی برای بیداری، توبه و بازگشت نمانده باشد که در این صورت برای همیشه در آتش جهنم گرفتار خواهد شد. امام باقر (علیه السلام) نیز فرموده اند: در کتاب رسول خدا یافتیم که:
إذا ظهر الزنا بعدی کثر موت الفجأه؛ هر گاه بعد از من زنا ظاهر شودـ افزایش یابدـ مرگ های ناگهانی زیاد می شود. (2)
امام صادق (علیه السلام) نیز می فرمایند:
إذا فشا الزنا ظهرتِ الزلازِل؛ هنگامی که زنا آشکار می شود، زلزله و گرفتاری ها افزایش می یابد.(3)
با توجه به این احادیث تکان دهنده، روشن می شود علت این که در عصر تسخیر فضا و ارتباط ها، این قدر زلزله، سیل، تصادفات، تورم و نکبت ها و غیره در زندگی زیاد شده چیست. ضمن این که بیانگر آن است که تن دادن به این عمل بسیار قبیح، نه تنها فقر و تنگ دستی را از میان نمی برد، بلکه بر شدت آن می افزاید؛ علاوه بر این که در منظر وحی به دست آوردن روزی از راه نامشروع، حرام و ناپاک می باشد که باطن و حقیقت حرام خواری، خوردن آتش است و مانع رسیدن روزی حلال به حرام خوار می شود.
1) بحارالانوار، ج77، ص58؛ مجمع البیان، ج6، ص638، ذیل آیه 30، سوره اسراء.
2) بحارالانوار، ج73، ص369.
3) همان، ج79، ص21.