با ورزش کردن می توان بدنی سالم و قوی داشت که همین امر می تواند سلامت بارداری را تضمین نماید.
مزایای ورزش و حرکات منظم بدنی در حفظ سلامتی بر کسی پوشیده نیست و تحقیقات بسیاری از فواید بر سلامت قلب و عروق، کاهش و تثبیت وزن بدن، ایجاد هماهنگی و نرمی اعضاء، افزایش درک و احساس مغزی حاکی می باشد. البته در دوران بارداری خانم های باردار باید برای انتخا و انجام نرمش ها با پزشک خود مشورت نماید و به صورت 4- 3 بار در هفته این کار را تکرار کنند.
قبل، بعد و همچنین در حین ورزش آب بنوشند تا مایعات به حد کافی به نوزاد رسیده و با افزایش دمای بدن مواجه نشوند. اگر تاکنون برنامه خاصی برای ورزش نداشته اید این دوران زمان مناسب برای حرکات سنگین و مستمر نمی باشد بلکه می توانید از تمرینات سبک و آرام شروع نمایید زیرا نرمش و ورزش های سبک در دوران بارداری بسیار لذت بخش بوده و سبب آرامش روح شده و در بهبود بارداری نیز مؤثر می باشد. البته فعالیت بدنی در زن باردار نباید سبب خستگی، افزایش ضربان قلب و دمای بدن گردد.
تحقیقات نشان می دهد که تصورات غلط حاکم در این زمینه که ورزش باعث تأخیر در رشد جنین و زایمان زودرس می گردد، مردود اعلام شده است اما باید از ورزش های خسته کننده، شدید و آنهایی که احتمال بروز تروما یا زمین خوردن در مادر باردار را سبب می شود، جلوگیری کرد. بطور کلی روزانه 30 دقیقه ورزش با فعالیت متوسط
فیزیکی در صورت عدم وجود کنترااندیکاسیون مامایی توصیه شده است. انجام ورزش شنا نیز در این دوران بلامانع است.